În conferința de presă a PNL Giurgiu de vineri, 28 noiembrie, co – președintele organizației județene a ACL, Vasile Mustățea s-a referit pe larg la poziția partidului său față de politicienii care s-au folosit de OUG nr. 55.2014, privind așa zisa migrație politică.

Principiile partidului liberal conform statutului se aplică întotdeauna oamenilor, iar până acum noi n-am făcut rabat de la nici unul în istoria partidului și nici nu vom face nici de acum încolo. Dar cu toate acestea nu pot să trec cu vederea peste aroganța fostului nostru coleg de partid Toma Petcu, care a declarat zilele trecute că dacă vrea mâine revine în PNL și apoi a doua zi pleacă în alt partid!!! Eu declar ferm astăzi că PNL spune definitiv nu trădătorilor” – întrucât ei nu mai au ce căuta în PNL după ce au plecat de bună voie! Același lucru este valabil și pentru ceilalți foști colegi Andrei Ovidiu, Gheorghe Gîdea, Ionuț Badea și Chiran Alexandru, dar și pentru toți cei care au defilat cu PLR în campania electorală pentru prezidențiale. Trebuie ca pe viitor să fim foarte fermi, a declarat Vasile Mustățea, cu toți cei care au plecat din PNL și acest lucru trebuie să-l facem și cu primarii care ne-au părăsit. Noi, PNL, nu ne justificăm față de nimeni deciziile luate, să fie clar pentru toată lumea. Să înțeleagă toată lumea odată pentru totdeauna că cine a trădat și a plecat din PNL nu mai are ce căuta în acest partid niciodată!”

În continuare președintele PNL Giurgiu a spus: De fapt, noi cei din conducerea PNL am constatat deja că unii dintre trădători, așa cum îi consider eu pe traseiști, și-au pierdut calitatea de liberali, conform statutului partidului. La momentul potrivit îi asigur că vom face totul pentru ca să își piardă și calitatea de consilieri, așa cum se și precizează în adresa pe care am primito de la Ministerul condus de Liviu Dragnea. Din păcate pentru unii foști colegi de partid precizez că ei n-au înțeles nici azi că au plecat într-un partid care nu există înscris legal la Tribunalul București, conform legii!

În final, președintele Vasile Mustățea a mai dorit să precizeze, în mod expres: Am declarat că pentru mine cei care au plecat din PNL sunt trădători și nu traseiști, a ținut să precizeze în mod expres, Vasile Mustățea, pentru că eu consider că ultimul cuvânt îi mânghie! Subliniez că și la întâlnirea de la nivelul central al partidului nostru, co – președinții Klaus Iohannis și Vasile Blaga au spus foarte clar: Nu mai primim înapoi trădătorii!!!” Afirmațiile lui Vasile Mustățea au fost întărite și de purtătorul de cuvânt Elsa Joantă care a precizat printre altele ”Spionul din interiorul PNL, dacă acesta există, îi informează greșit pe cei de la PLR Giurgiu întrucât în ședința respectivă de BPM nu s-a pomenit nici numele unui partid și nici numele unei persoane anume! Decizia PNL s-a luat față de toți cei care ne-au împiedicat să obținem un scor mai bun la alegerile prezidențiale. În concluzie, o parte dintre foștii colegi de partid au o imaginație bogată!”.

Heliade CĂLIN  

1 COMENTARIU

  1. pai este simplu ca buna ziua de ce migreaza javrele prin politica . Foamea si setea ii determina sa faca aceste manevre, suntem un popor de hoti, lenesi, curve si tradatori . A fost zilele astea la tv filmul Dacii , mai demult Columna si daca ati vazut va dati seama si singuri de ce spun asa ceva .

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.