Primul număr tipărit al publicației ”Jurnal giurgiuvean” apare luni 11 ianuarie…!

3
67

Vă înștiințăm  de faptul că prima ediție tipărită  din acest an a publicației noastre ”Jurnal giurgiuvean”  va apare luni 11 ianuarie, într-un nou format, cel pe care l-am mai încercat la finalul anului trecut, gen revistă.

Întârzierea în apariția primului număr din acest an a fost datorată faptului că tipografia Cromoman din București (Casa Presei Libere), ce a aparținut până ieri , unui politician giurgiuvean, la care editam săptămânalul nostru, a  intrat în faliment! Ea a fost preluată de către un mare editor de carte din Capitală ce a cumpărat totodată și Tipografia trustului INTACT, care aparținea familiei Dan Voiculescu.

În consecință ne cerem scuze față de cititorii noștri pentru întârzierea privind data de apariție a primului nostru număr din acest an,  dar cauza, după cum ați constatat din rândurile de mai sus, nu ne aparține, noi aflând acest lucru întâmplător în ziua în care trebuia să primim ziarul la locul convenit.

 Convinși că ne veți înțelege , vă promitem că vom rămâne în continuare la fel de exigenți și de imparțiali ca și până acum , din punct de vedere profesional, inclusiv în modul de abordare a subiectelor .

(Director  Florian Tincu )