DSC00202

Foto: Mariana Gheorghe și băiețelul său Ianis Andrei Nicolas, primul născut al anului 2016. 

În noaptea trecerii dintre ani, la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu nu s-a înregistrat nicio naștere. În schimb, în prima zi din noul an, potrivit declarației șefului secției Neonatologie a Spitalului, doctor Gheorghe Samoilă, pentru publicația noastră, la ora 8.45, o tânără mămică din Giurgiu a dat naștere unui băiețel de 3600 de gr., perfect sănătos. Este vorba despre Mariana Gheorghe, în vârstă de 21 de ani, care se află la prima naștere și care ne-a mărturisit plină de emoție că își va boteza micuțul Ianis Andrei Nicolas.

Mariana Gheorghe ne-a mai mărturisit că nu se aștepta să nască chiar în prima zi a  anului:  Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi. Noul an, într-adevăr, mi-a făcut o surpriză neașteptată. Sunt foarte fericită și îmi doresc pentru copilul meu, în primul rând, să fie sănătos, iar noi, ca părinți, vom încerca să îi oferim tot ceea ce putem ca să fie fericit.

Proaspăta mămică și pruncul său vor fi externați în câteva zile și sunt așteptați cu nerăbdare să se întoarcă în sânul familiei…Le dorim sănătate și noroc , iar micuțului Ianis să reușească în viață, făcându-i mândri pe părinții săi. 

(Teodora NICOLAU)