Primim la redacție. NEREALIZĂRILE  COMUNEI  DAIA  SUNT RECOMPENSATE  DE  PRIMARIE CU  BONURI  DE  MASĂ

 

 

Cu câteva zile în urmă primeam la redacție o invitație din partea câtorva locuitori ai localității Daia, de a participa la ședința Consiliului local al comunei, programată pentru  data de 30 ianuarie , după amiaza. Pentru că reporterii noștri nu au putut face deplasarea în comuna indicată la acea oră , încercăm să reparăm într-un fel acest neajuns,  redând mai jos problemele pe care cetățenii comunei Daia le reclamă, acuze cuprinse în invitația de care aminteam:

 

 

          Prin prezenta, sunteti invitati sa participati la sedinta Consiliului Local al comunei Daia, judetul Giurgiu, care va avea loc astazi 30.01.2014 la orele 16.30, ce va avea pe ordinea de zi printre altele si prezentarea raportului Camerei de Conturi Giurgiu intocmit la finele lunii octombrie 2013, care a constatat o frauda, delapidare de 8 milioane lei, raport care poate fi solicitat si la sediul camerei.

          Va rugam, sa participati si sa mediatizati aceasta fapta “mareata” pentru care salariatii primariei mai vor si “recompense”, deoarece un alt punct pe ordinea de zi al sedintei C.L. este “proiect de hotarare privind acordarea tichetelor de masa pentru salariatii din aparatul de specialitate al primarului”, ca si cand n-au furat destul mai doresc si “recompense” pentru “merite deosebite”.

          Noi, grupul de cetateni ai comunei Daia, care va adresam invitatia, in numele nostru si al celorlati cetateni asemenea noua, ce suntem onesti, corecti, cinstiti, cu taxele si impozitele achitate la zi, nu ca primarul Barbu Vasile Mihail, care la inceperea mandatului in luna iunie 2012 avea restanta la bugetul local de aproape 1 milion de lei, suma care inca nu a achitat-o asa cum a recunoscut in fata camerelor TV Muntenia si Valahia in luna iulie 2013 cu ocazia altei sedinte a C.L. Iar pentru firma SC Euromar SRL al carei administrator a fost pana la inceperea mandatului de primar, are o datorie de 3 miloane lei , drept pentru care ANAF Giurgiu a trecut la executare, introducand firma in insolveta incepand cu decembrie 2013.

          Mai sunt si multe alte abuzuri si ilegalitati comise atat de primar, secretara Chiran Niculina precum si altii, contracte de dezapezire fara licitatii, s.a., pe care le aflati numai daca participati.

          Va multumim anticipat pentru intelegere si ajutorul acordat.

 

          Cu stima si consideratie: Dumitru MARCIULESCU   

Ileana ANIN, Elena ZLOTEA,  Ioan ZLOTEA, Nicolae IORDACHE