hqdefaultPrimarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a precizat  în cadrul  ultimei  ședințe a  Consiliului Local Giurgiu, că activitățile dedicate ”Zilelor Municipiului”  (de sărbătoarea Sfântului Gheorghe), vor fi organizate, în continuare, doar pe baza sponsorizărilor: Din momentul în care am devenit primar, toate manifestările dedicate ”Zilelor Orașului” au fost realizate doar cu ajutorul sponsorizărilor, fără a aloca vreun leu de la bugetul local. Ba chiar am rămas cu bani de pe urma acestor sponsorizări, bani pe care îi putem folosi acum, a spus edilul.

Declarația vine în contextul în care mai mulți jurnaliști locali, din mediul online, l-au acuzat pe primul edil al  Municipiului  că ar cheltui sume extrem de mari din bugetul Primăriei pentru pregătirea și organizarea ”Zilelor Orașului”.

De asemenea, Nicolae Barbu a subliniat faptul  că organizatorul ”Zilelor Municipiului” va fi, și anul acesta, Centrul Cultural Local ”Ion Vinea”, municipalitatea neavând dreptul legal de a organiza astfel de manifestări.

(Teodora NICOLAU)

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.