Primarul localității Frătești, Gabriel PANĂ, nu uită să cinstească eroii neamului și nici să ofere clipe de relaxare locuitorilor comunei

0
475

Așa cum scriam de curând, în foarte scurt timp Primăria Frătești va fi printre primele localități (dacă nu chiar prima din județ) ce va realiza o stație destinată încărcării autoturismelor electrice. 

După cum ne spuneau reprezentanții Primăriei, ea va fi realizată chiar în localitatea Frătești, pe strada principală, la intrarea în DN.

Pe lângă proiectele depus , unele în curs de realizare. conducerea Primăriei Frătești nu omite organizarea unor acțiuni cu caracter cultural și de divertisment pentru cetățenii comunei.

Astfel ca în fiecare an, pe 25 mai,  de Ziua Înălţării Domnului Iisus Hristos, la 40 de zile după Sfintele Paşti, când românii comemorează Ziua Eroilor, la Frătești,  această zi a fost marcată prin depunerea de coroane de flori și printr-un  moment de reculegere al oficialităților localității  la monumentele Eroilor din toate cele 4 localități ale comunei, la care a fost prezent și primarul comunei Gabriel Pană.

La doar două zile distanță de această sărbătoare, în data de 27 mai, primăria a organizat împreună cu Organizația de Femei a PNL Giurgiu, un spectacol intitulat ”E mai, e încă primăvară!”, moderat și susținut de actrița Doina Ghițescu ce s-a desfășurat la căminul cultural din localitate, intrarea fiind gratuită. Un spectacol care i-a încântat pe   frăteșteni …

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi text

(Jurnal)