Pregătirile pentru sărbătoarea Paştelui au fost, sâmbătă, întrerupte de o veste-bombă, ce vizează viaţa politică locală: Mihai Dobre, primarul oraşului Mihaileşti (ce deţinea şi funcţia de primvicepreşedinte al filialei judeţene PDL), a declarat că, sătul de atitudinea dictatorială a lui Marin Anton, demisionează din PDL! Evident, ştirea nu a trecut neobservată şi marţi, în săptămânala conferinţă de presă, primarul Lucian Iliescu – în acelaşi timp, lider al filialei judeţene PNL – a abordat acest subiect. Astfel, Iliescu a declarat că a aflat, la rândul său, din presă despre anunţul făcut de Mihai Dobre, prin care acesta susţine că va pleca din PDL. După părerea sa, nemulţumirile primarului de la Mihăileşti sunt provocate chiar de atitudinea preşedintelui PDL Giurgiu. „Din ceea ce am constatat, Marin Anton nu se pricepe foarte bine la politică şi la administraţie. Metodele lui sunt de altă natură. El s-a priceput foarte bine să aducă bani de la Guvern doar pentru unii. Munca politică nu prea o stăpâneşte. S-a ocupat şi de alte lucruri, cum ar fi trimiterea unor controale peste aceia care nu i-au făcut pe plac. Evident, atitudinea lui a creat nemulţumiri inclusiv în rândul propriilor oameni.” Lucian Iliescu a mai spus că primarul din Mihăileşti este un om cu experienţă în politică şi administraţie, şi dacă s-a hotărât să plece din PDL înseamnă că are motive întemeiate. Primarul municipiului Giurgiu nu a confirmat nici un semnal din partea lui Mihai Dobre cu privire la o eventuală apropiere a acestuia de PNL. Deocamdată.

JGR

1 COMENTARIU

 1. Primarul Mihai Dobre, este un oportunist. Este penibil ca astia toti care s-au simtit bine in vechea putere, gasesc acum cand barca lor s-a scufundat, pretexte sa sara repede din ea sa nu se scufunde si ei. Stiti cine mai fac asa: da, sobolanii. Sunt un locuitor al loc. Mihailesti in care nu exista decat un singur candidat la Primarie, adica Mihai Dobre, care a parasit repede PDLul si a trecut la PNL ca sa-si tina scaunul de primar in continuare.
  Este un om, caruia ii place sa i se aduca omagii sa se simta el „mult iubit si stimat conducator” Nu-i place sa stea de vorba cu cetatenii pe lucruri serioase, fuge ca potarnichea daca vrei sa-l abordezi intr-o discutie de alt nivel decat cel de care este in stare cetateanul turmentat.
  Luni de Sf Constantin si Elena, a dat la o carciuma mici si bere cetatenilor care desigur ca au reprezentat sub 1% din populatia Mihailesti, si in nici-un caz cei mai reprezentativi, unde oamenii au venit doar sa bea si sa-si umple matul cu mici, fara sa le pese ce program are Primarul Mihai Dobre pentru urmatorul mandat, pe care sigur tot el o sa-l ia, nu o sa-l castige, din moment ce exact ca in urma cu 21 de ani, nu are contracandidati. Halal democratie in Romania anului 2012!
  Nici Mihai Dobre, care s-a ghiftuit cu fripturi si cu bere undeva la o masa cu toti slugarnicii lui consilieri, nu a tinut nici-o dezbatere. Eu am mers acolo cu niste intrebari scrise pe o foaie, asteptand sa ia cuvantul d.nul primar sa ne zica si noua ce a facut pana acum,, ce va face in continuare etc. Nimic! A stat cateva ore pana s-au imbatat toti taranii de mana doua si apoi a plecat. Cand l-am vazut plecand si am vrut sa-l inttreb macar in particular si sa-i semnalez niste lucruri care ar fi bine de luat in considerare pentru localitatea noastra, a fugit ca un speriat de bombe, ca nu are timp acum, ca nu stiu ce…Pai ce rost a avut acea intalnire a lui cu oameniii? Doar sa le dea unor sarmani mici si bere care se calcau in picioare acolo la punctul de servire?

  Imi cer scuze ca prezint aceasta realitate in aceasta forma neeleganta, dar ce eleganta sa ai cu o astfel de abordare salbatica de evul mediu, a actualei clase politice din loc Mihailesti, jud Giurgiu?
  Ajuta-ne Doamne, ca nu mai Tu poti sa mai faci ceva pentru noi romanii!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.