autobuzul-scolar-condus-de-Pitiu-soferulFOTO:   Cam așa trebuia să arate autobuzul ce i-ar fi scutit  pe  elevii din comuna Ghimpați de naveta costisitoare cu ”rata”  , dar care a fost refuzat din cauza   ambiților politice ale unui lider politic. Mă întreb dacă poziția lui Niculae Bădălău ar fi fost aceeași dacă în acel autobuz ar fi trebuit să urce Gaby Bădălău . Dar cum ar putea sta un fiu de senator la un loc cu toți ”țăranii”, nu-i așa?    

După incidentul dintre Constantin Cărăpănceanu și liderul PSD Giurgiu, Constantin Căsăpănceanu , în urma căruia liderul social democraților giurgiuveni i-a reproșat primarului recenta întâlnire a unui grup de primari  în orașul Mihăilești, a urmat și o declarație care a dat fiori reci multora și care ar trebui bine analizată de către organele de anchetă ale DNA. Întrebat dacă a mai stat de vorbă cu liderul Niculae Bădălău după acest incident, Constantin Cărăpănceanu ne-a spus că a fost avertizat  că nu i se va mai aproba niciun proiect al Primăriei datorită conflictului apărut.

După cum spunea primarul,  Cărăpănceanu deși există un Ordin al Ministrului Dezvoltării , pe care îl are și președintele Consiliului județean Giurgiu, Ghimpațiul nu este pe  listă în privința proiectelor aprobate… Iată o dovadă cât se poate de limpede cum sunt blocate , politic, proiectele ce trebuie puse în slujba cetățenilor pentru a salva de la subdezvoltare niște comunități locale, în cazul de față,  așa cum declara  Constantin Cărăpănceanu, proiectele sale fiind respinse prin amestecul  lui Niculae Bădălău dornic de a se răzbuna.  Cu toate că a trecut de semnătura Consiliului județean care a trimis către Ministerul de Dezvoltare,  dar când s-a reîntors de acolo Ghimpațiul nu era trecut pe această listă cu primării ce primesc avizul proiectelor ce trebuiesc puse în practică. Primarul din Ghimpați dădea ca exemplu și cazul celor 80 de elevi din Ghimpați.

Am făcut cerere pentru un microbuz  cu care să transport  cei 80 de elevi de la Ghimpați  și să-i  duc la școala din Mihăilești, copii care nu au posibilități materiale proveniți din familii sărace, care dacă ar fi avut bani și-ar fi dat copiii în București. Astfel că unii s-au orientat către  Drăgănești iar alții către  Mihăilești. Am dorit să le asigurăm astfel  un mijloc de transport , în urma unei solicitări făcută la Prefectură. După acest incident nu m-am regăsit pe lista celor care urmau să primească așa ceva. O să revin cu o nouă cerere, direct la Ministerul Dezvoltării și vom aștepta răspunsul acestora – a mai spus primarul Cărăpănceanu.  (Marian TARU)

5 COMENTARII

  1. Dom primar nu mai fi suparat ca Badalau a imparțit bine. Ia dat la Mihai Bravu lu analfabeltu de Nitu zis Turcu primaru microbuz pentru elevi si comuna are un singur sat cu doua scoli si nare nevoie de o masina ca asta care sta parcata in curtea primarului si cu care duce echipa de fotbal in deplasare. Nare ce elevi sa transporte. Sia angajat si nevasta la scoala ca secretara da sia dat demisia ca no duce capu. Stie toata lumea, ce dracu Poate aude si DNA de aceste si altele ilegalitati ale acestui dobitoc sustinut politic de tatucu Nae Badalau. Doamne fereste sa-veti parte sajunga pă functii dastea oameni redusi la cap ca asta.

  2. Isi merita din plin pensiile, mai putin medicii, oamenii care au trudit si au cotizat la stat peste 40 de ani si au pensii mizere, profesori. Sunt categori profesionale care dupa ani de munca au pensie de mizerie,mama mea dupa 45 de ani de invatamant are zece milioane de lei. Sunt convinsa ca multi parinti, bunici traiesc la limita subzistentei dupa ani de munca si cotizatii la stat. Stiu iubitorii PSD-ului o sa se justifice din nou aratand spre BOC, dar noi nu mai avem nevoie de scuze ci de solutii, acum sunteti voi PSDAUL si asa cum pentru clasa politica gasiti solutii, aplicati-le si celor pe spatele carora va cocotati cersindu-le voturile in campanie. Ne-am saturat de scuza, vrem salarii si pensii decente

  3. Am vazut cateva imagini cu cativa primari alaturi de cultivatorul de granarul giurgiuvean Badalau in care se scuzau ca niste tampi ca eu sau intalnit sa socializeze. Era hilar ca cel care vorbea de socializare cu greu putea articula 3-4 cuvinte fara un dezacord. A fost o imagine despre umilinta, semianalofabetism al unora caare stau in ghenunchi in fata lui Badalau

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.