Primarul comunei Florești-Stoenești, Dumitru Constantin: ”Lucrările celei mai mari investiții particulare de până acum, din comună, încep săptămâna viitoare!”

0
646

Florești- Stoenești este o comună aflată în plină ascensiune,  odată cu preluarea mandatului de primar  de către Constantin Dumitru.

Din acel moment, alături de o echipă competentă, primarul are permanent  o agendă plina de investiții, fie că ele se referă la  potențialul uman al localității,  fie că sunt investitii cu mare potențial economic.

După cum am aflat, următoarea investiție a primului edil, Constantin Dumitru, se referă la construirea unui ”Penny Market” în localitatea Stoenești.

Investiția privată se ridică la nu mai puțin de 3 milioane de euro! Așa cum ne declara, Constantin Dumitru, supermarketul va fi amplasat în spațiul dintre blocul de locuințe aflat în comuna Stoenești și școala de aici.

Lucrările urmează a începe luni, 31 iulie, dimineață, pentru ca în luna decembrie a acestui an, supermarketul să își deschidă porțile.

”Este cea mai mare investiție particulară făcută în comuna Florești-Stoenești,  până acum. Aceasta investiție înseamna totodată locuri de muncă, bani  aduși la bugetul local, diversificarea produselor și mărfurilor  oferite locuitorilor de aici și  nu în ultimul rând un nou pas către ceea ce înseamnă o localitate cu statut  european” – ne declara Dumitru Constantin, pentru care proiectele și investițiile, după cum precizam în deschiderea acestui material, vor continua!

(Jurnal)