Primarul comunei Adunații Copăceni, Ion TACHE, se întoarce  în PNL Giurgiu. Vezi care sunt motivele…

0
690

 

Într-o recentă discuție avută cu primarul comunei Adunații Copăceni, Ion Tache , acesta ne declara că zilele acestea se va întoarce, în mod oficial, la  Partidul Național Liberal, cel care  l-a consacrat ca politician și l-a sprijinit să devină primar al comunei. Odată cu această revenire a sa,  Ion Tache se  va înscrie totodată la o nouă candidatură pentru Primăria Adunații Copăceni,  din partea PNL Giurgiu.  

Ion Tache ne  preciza că face acest gest, al reîntoarcerii în PNL,   în primul rând pentru că nu poate sta deoparte, mai ales  acum când Organizația  are nevoie de el , având totodată o datorie de onoare față de acest partid care a însemnat prima și probabil ultima sa dragoste, deși el știe că în politică niciodată nu trebuie să spui niciodată!

Primarul în exercițiu ne mai spunea că gestul său nu trebuie etichetat de către cetățeni drept traseism politic,  atâta timp cât este știut de toată lumea care au fost rațiunile pentru care majoritatea primarilor din județul Giurgiu au optat,  în urma Ordonanței 55/2014, pentru PSD. Nu sunt un oportunist. Dacă aș fi fost , aș fi ales să merg mai departe alături de social democrați. Pentru prima oară mă folosesc de presă pentru a explica oamenilor care a fost motivul pentru care am plecat la PSD. Dacă aș fi fost doar primarul propriei mele persoane aș fi rămas cu siguranță în PNL,  dar eu sunt de fapt primarul unei localități!

Ion Tache  a avut tăria de caracter de a  mulțumi lui Nicolae Bădălău, președintele  PSD Giurgiu  și celor care au avut  disponibilitatea , din cadrul acestui partid, de a-l ajuta  și care și-au respectat  cuvântul dat la a trecerea sa  în PSD.  

Un material amplu cu destăinuiri, dezvăluiri și surprize neașteptate privind viața politică giurgiuveană, într-un dialog avut recent cu primarul Ion Tache,  material  ce va apare Vineri , 18 martie,  în ediția tipărită a publicației Jurnal giurgiuvean. 

(Florian TINCU)