Întrebat  ce se va întâmpla în cazul polițiștilor  locali ce au protestat  marți 23 iunie, sprijiniți de Sindicatul Pro LEX din Capitală,  printr-un marș de protest, pe străzile principale ale  municipiului, împotriva deciziei Primăriei Giurgiu de a disponibiliza o parte din personal Primarul Nicolae Barbu ne-a declarat că decizia rămâne  în mâna consilierilor locali imediat după ce se va primi avizul de la ANF.

Cine îi poartă ”sâmbetele” primarului Nicolae BARBU?

Primarul Barbu a avansat și data  la care se va știi cu exactitate dacă poliția locală Giurgiu se va reorganiza și care va fi modalitatea… Totodată primarul municipiului a indicat persoanele care au   stat în spatele marșului din 23 iunie de la Giurgiu, dar  și pe cei  care se tem cel mai mult de examenul de confirmare pe post,  solicitat de către primul edil.  Răspunsurile puteți  găsi în materialul VIDEO alăturat, înregistrat de noi chiar în biroul primarului Nicolae BARBU. (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. sa tot pomenesti de respectarea legii cand doresti tu este o mare marlanie. cand au fost dati afara functionari publici incomozi de ce nu s-a respectat legea? primaria este plina de ziaristi, economisti, juristi care nu si-au profestat 2 minute meseria. unii au fost promovati pe functii de conducere fara sa indeplineasca conditiile minime. dar sunt grozavi in campaniile electorale. pentru turnatorii PRIMARUL ii stimuleaza. acum o zguduiti cu politisti… daca ai o discutie contradictorie cu salariati de etnie rroma esti dat afara. aceasta categorie de salariati aduc voturi pentru PSD, PPD ETC.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.