gratiela-gavrilescu-a-teleportat-4-ha-de-padure-din-parcul-natural-comana-catre-nasul-lui-gheorghe-flutur-267985-1După cum ne relatau mai mulți locuitori ai localității Prundu, luni  18 aprilie,  Instituția Prefectului împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu Giurgiu și cadre  ale M.A.I  au  surprins în flagrant acțiunea de  deversare a deșeurilor  menajere și a gunoiului de grajd din comună, de către salariații  Primăriei Prundu  într-o groapă de gunoi neautorizată.  Unde credeți că  este situată groapa? Chiar în Parcul natural Comana , Parc  protejat de Lege!

Cetățenii mai spun că de aproximativ 5 ani  Primăria Prundu depozitează deșeurile în acest loc ,  deși unitatea  avea contract economic cu  Groapa de gunoi GLINA (Așa cum rezultă din ADRESA atașată).

Probabil supărați că au fost denunțați salariații Primăriei , din aceeași zi de 18 aprilie, NU MAI RIDICĂ GUNOIUL DE LA CETĂȚENI , deși mulți dintre ei au încheiat contracte în acest scop , ba  unii dintre ei au plătit chiar în avans. Cetățenii mai spun că pubelele zac în stradă și că mirosul gunoiului este tot mai greu de suportat. 

 Nedumerirea oamenilor este de ce gunoiul nu este dus la GLINA?  Sunt voci care susțin și că mașinile de transport nu ar avea documentele necesare. Instituția Prefectului ar putea să ne furnizeze un răspuns în acest caz, demonstrând în acest fel că-i pasă. (Jurnal)

ADRESĂ

MEDIU

 

1 COMENTARIU

  1. Of cum vine vorba de ceva interesant. Acest Parc Natural Comana a fost gândit si prin prisma impactului pe care îl are asupra zonei? Eu cred ca nu. Nu îmi explic cum de ceva vreme (5-6 ani) balta asta devine tot mai mare. A, da, ca balta dracului în povestea lui Anton Pann. Este o transpunere în realitate a acestei povesti. Superb. Va rog sa scuzați comentariul în afara subiectului articolului. Și nu sunt de acord cu aruncarea aiurea a gunoiului. Iar faza cu balta care se mărește este de la digul de la Comana, zice un specialist de la Parc. Ma întreb cum de se permite așa grozăvie, nu mai avem autorități în țara asta?