ziua-recoltei

Primăria Giurgiu în colaborare cu Direcţia Agricolă pentru Dezvoltare Rurală Giurgiu şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură îi  pe giurgiuveni să ia parte sâmbătă , 3 octombrie, începând cu ora 10:00 la INAUGURAREA PIEŢEI DE GROSS DE PEŞTE DIN MUNICIPIUL GIURGIU.

 Proiectul privind înființarea unei Piețe de Gross de Pește a fost accesat prin Programul Operaţional pentru Pescuit 2007-2013 şi are ca principal obiectiv dezvoltarea pieţei pentru produsele din sectorul piscicol prin sprijinirea modernizării şi structurarea industriei de procesare.

Cu acest prilej, la Giurgiu vor fi deschise şi ZILELE RECOLTEI, 3-4 octombrie, eveniment găzduit în incinta Pieţei de Peste, de pe Aleea Plantelor. La eveniment vor participa cu stand propriu toate autoritățile din domeniul agriculturii (APIA Giurgiu, Direcția pentru Agricultură, Camera Agricolă, Direcția Silvică etc.), societăți comerciale din domeniul agriculturii (firme care comercializează mașini și utilaje agricole), producători din industria agro-alimentară, producători de legume și fructe din zone consacrate din judetul Giurgiu și nu în ultimul rând din domeniul pisciculturii.

(Jurnal)