avion-stropire-753x500Primăria municipiului Giurgiu prin Giurgiu Servicii Locale aduce la cunoștința giurgiuvenilor că începând cu data de 23 mai 2016 vor reîncepe acțiunile de stropire aeriene cu insecticide și larvicide în vederea stopării înmulțirii și răspândirii insectelor dăunătoare (țânțari și căpușe) pe tot teritoriul municipiului Giurgiu.
Menționăm că această operațiune nu reprezintă nici un pericol pentru populație, iar dezinsecția va fi efectuată cu substanțe insecticide avizate de Ministerul Sănătății în vederea combaterii tuturor speciilor de țânțari și căpușe.

1 COMENTARIU

  1. Dacă nu stropiți unde trebuie ,stropiți degeaba,trebuie stropit pe malul Dunării pe brațul Ara, de la Oinacu pînă la Slobozia,răul trebuie tăiat de la rădăcină nu de la suprafață,așa stropiți în zadar, țînțarii acolo eclozează ,acolo se înmulțesc,și de acolo zboară spre oraș degeaba sînt omorîți aici că ei vin mereu și mereu,asta este treaba,luați legătura cu Galați și Brăila acolo este tot Dunăre dar nu sînt țînțari !!!cu respect.