Primăria comunei Daia interzice accesul fizic al persoanelor la sediul instituției, ca măsură antiCovid! Contactul cu cetățenii se va face doar telefonic și prin email…

0
286

Din dorința de a preveni infectările cu Covid ale cetățenilor, primarul comunei Daia, Florin Șerban, a comunicat atât printr-un anunț afișat la avizierul primăriei cât și în mediul on line, locuitorilor, că activitatea cu publicul  este sistată, fizic, până la data de 10 decembrie 2021. Iată mai jos cum sună anunțul liderului Primăriei:

 Bună ziua, stimați cetățeni!

Începând cu data de 11.10.2021 până la data de 10.12.2021, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației la nivel național, se interzice accesul persoanelor în sediul primăriei, activitatea cu publicul realizându-se la ghișeul instituției iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

Vă recomandăm transmiterea solicitărilor dumneavoastră privind diversele operațiuni, pe adresa de e-mail contact@primaria-daia.ro, pe fax la numărul 0246 244 085 sau prin poștă la adresa Șoseaua București, nr.180, localitatea Daia, comuna Daia, județul Giurgiu, Cod poștal 087070.

Convinși că fiecare dintre noi, angajat al primăriei sau cetățean al comunei ar putea fi contaminat cu acest virus, în ciuda tututor măsurilor de precauție, impuse în această situație, considerăm că cel mai important este să ne gândim la sănătatea fiecăruia.

Primar:

Florin Adrian-ȘERBAN