vladu-barbu

          Prezent în cadrul conferinței de presă a social-democraților giurgiuveni din data de 10 martie, președintele Organizației Municipale a partidului, primarul Nicolae Barbu, a vorbit, printre altele, și despre recenta excludere a lui Alexandru Vladu din cadrul formațiunii, declarând: Un proverb românesc spune aşa: ”Nu poţi să fii şi cu sufletul în rai şi cu slănina în pod”. Alexandru Vladu s-a uitat doar în pod, ceea ce nu este normal. Nu poţi să faci acţiuni împotriva partidului tău, să participi la acţiunile altor partide şi să declari peste tot că eşti membru PSD. În plus, Alexandru Vladu nu a respectat codul de etică şi conduită al partidului pe care orice membru PSD trebuie să îl respecte și, astfel, să se abțină să inițieze sau să promoveze orice acțiune care ar putea aduce atingere organizației din care face parte sau să încheie înțelegeri care să conducă la o acțiune sau activitate împotriva interesului partidului, favorizând interesele altei persoane sau altei formațiuni politice. Ce trebuia să facem noi, partidul?! Să închidem ochii ca la Nicolae Florian când a votat pentru demiterea Guvernului Dragnea?! Discutăm despre un cod de etică şi conduită… Ştiam de 6 luni că e în discuţii cu ALDE, că îşi face sondaje… Poate nu a avut încredre în PSD… Deja, în acest moment, lucrurile sunt scăpate de sub control. Dumnealui știa că avea asigurat în continuare postul de viceprimar. La fel i s-a garantat şi postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Primar sau preşedinte al Consiliului Judeţean nu avea cum. Dumnealui şi-a dorit primar. Ne pare rău, dar a trebuit să luăm acestp decizie de a-l exclude!, a mai spus Barbu.

          Totodată, acesta a mai precizat că toate competenţele fostului viceprimar le va delega către viceprimarul Liviu Popazu şi către şefii compartimentelor şi direcţiilor din cadrul Primăriei: Noua lege a administraţiei publice locale permite să delegi atribuţiile unui viceprimar către directorii de direcţii. Nu voi mai face nicio propune pentru viceprimar, pentru că nu are rost nici cheltuiala, nici prezenţa. Chiar dacă deleg toate competenţele, acest post va fi unul pur decorativ.

          Întrebat cine va fi noul consilier în locul lui Alexandru Vladu, Nicolae Barbu a răspuns că următorul pe listă este Florin Piperea.

 

1 COMENTARIU

  1. Daca e asa de simplu sa delegi niste competente ale unui viceprimar catre celalat viceprimar si catre sefi de de compartimente,avind in vedere ca d-l primar se spune ca la rindul domniei sale s-a delegat competentele , ne punem intrebarea daca nu trebuie sa facem un pas inainte la organigrama doar cu administrator si un viceprimar.
    Atunci nu ar mai fi atata ura si rautate (care pe care) in precampaniei si campaniei electorale?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.