Președintele Organizației ALDE din comuna Vedea, Ștefănică Ion, denunță abuzurile actualului primar al comunei !

0
100

stefanica-ionÎntr-o recentă postare pe pagina sa personală de socializare (face-book), Ștefănică Ion, președintele Organizației Locale ALDE Vedea, aducea acuze dure actualului primar al comunei, criticând atitudinea acestuia și denunțându-i abuzurile întreprinse la adresa comunității. La solictarea acestuia vă prezentăm și noi, integral, conținutul mesajului liderului ALDE Vedea:

Astăzi ( n.red – 23 februarie) am fost martor al unui mare exercițiu de iluzionism, sau, mai bine spus, la încercarea de a fraieri cetățenii comunei Vedea. O mare invenție la nivel comunal, ,,ascunderea noroiului sub pătura pătimașe de pietriș, groasă de circa 3 centimetrii”, lucrare cu care dl. ,,Primar în exercițiu” crede că mai înșală comunitatea, amenajând două ulițe, unde consideră domnia sa că nu mai are credibilitate la cetățenii din această zonă să-i dea votul, pentru a mai păstori încă 4 ani pentru uzurparea comunei. Sub sloganul ,,Votați-mă să termin ce nu am început,” a demarat domnul primar în comuna Vedea, campania electorală. D.le primar, acum lumea s-a trezit și percepe foarte bine cum s-au dezvoltat comunitățile vecine! În opt ani, deși pe val financiar, oportunitate creată de partidul care vă ține și acum de lanț, dumneavoastră v-ați demonstrat limitele calificate, după părerea mea și a altora, la nivel submediocru, oare nu v-ați făcut un calcul al gradului de impotență profesională? Oare nu credeți, ca urmare a gestului dvs. de azi, că aduceți o mare ofensă celor care au rațiune și sunt cu mult mai inteligenți ca dumneavoastră ? Oare nu conștientizați că sunteți un personaj depășit și lumea cerebrală vă va arunca la lada de gunoi a istoriei acestei comune?

Păcat că te-ai născut aici, domnule primar, nu ai nimic în comun cu această comunitate, doar rezolvarea intereselor personale. Acum, deși târziu, în prag electoral, v-a înmugurit mintea și lăstarul realizărilor. Curios, d.le primar, până acum nu ai realizat nimic, oare ce poți să faci pe ultima sută?. Încearcă, domnule primar, ca acest lăstar al minții să-l altoiești la câine, dacă turbează renunță la lucrare, dacă nu poți să continui, oricum nimeni nu te mai crede. Dacă cumva ai un tainic sfătuitor, roagă-te la cea mai iubită icoană, să te ferească Dumnezeu să nu cazi în tagma prostului harnic. Privți retrospectiv, domnule primar, la realizările înaintașilor de sânge, și dacă vă plac, puteți comenta. Arsache, omul care ne-a lăsat zestre biserica, școala, primăria, localul poștei, cred că se răsucește în mormânt când vede pe ce mâini au ajuns aceste valori inestimabile.

Este drept, nu aveți bani pentru întreținerea acestora, pentru că banii îi alocați pentru activități secondate de dvs., ca șef, acestea nu ne-au adus decât oprobriul, știți la ce mă refer, la echipa de fotbal și la echipa care a participat la concursurile profesionale ale pompierilor voluntari, echipe pentru care, în anul 2015, ați alocat peste 100.000 de lei noi. Pompierii voluntari ne-au umplut de respect, urmare a vandalizării localurilor unde au fost cazați (două orașe importante din România), aceste primate, au expus instituția pe care o conduceți la exercițiu financiar pentru repararea daunelor provocate chiar sub oblăduirea caldă a dvs., domnule primar. Banii pentru repararea daunelor au fost alocați din bugetul local, colectați din taxele și impozitele cetățenilor comunei, aceștia puteau fi folosiți la reabilitarea bisericii, la îmbunătățirea condițiilor din școală sau întreținerea parcurilor care se pot compara cu jungla.

Oare, ca om de credință și cetățean al obștii, v-ați făcut în acest amar de timp (8 ani de mandat) o analiză a rezultatelor muncii? V-ați pus întrebarea unde se afla comuna, când ați devenit managerul ei, și unde a ajuns sub bagheta dvs. (,,magică,,), din punct de vedere economico-social ?. Eu cred că nu aveți nicio rațiune, domnule primar, dumneavoastră faceți jocul celor care vă păstoresc politic și care au nevoie doar de voturile acelora îngenuncheați de sărăcie și umilință. Atenție!

Acum a venit timpul conștientizării, nu-i mai păcăliți, s-au trezit din beția deșartă a promisiunilor dumneavoastră, acum știu cum a evoluat comuna și cum ați evoluat din punct de vedere patrimonial dumneavoastră, să vă ferească Dumnezeu de mânia lor, veți pierde tot ce ați furat!

În încheiere, aș vrea, domnule primar, să vă calific ca fiind ”omul săptămânii”, dar nu pot, căci după intenția domniei voastre, urmare a ambiției vădite de a mai păcălii încă o dată comunitatea, vă aliniez pe palierul ,,omului din Neandearthal”. Stimați cetățeni, mai aveți încredere în acest primar care-și confirmă de opt ani limitele? Dacă da, sau dacă nu, votul vostru vă salvează. Vom vedea. Serialul va continua cu alte informații-bombă. Cu deosebit respect.


Ștefănică Ion