Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, anunță o remaniere a Guvernului Tudose . Elena Dinu , viitor ministru al Sănătăţii (VIDEO)

0
586

În conferința de presă de vineri, 24 noiembrie, președintele executiv al PSD, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a făcut un anunț surpriză,  februarie vom avea o remaniere guvernamentală.

La întrebarea unui jurnalist, legată de posibilitatea ca deputatul PSD Elena Dinu să ocupe, în curând, un fotoliu de ministru,  senatorul social democrat a precizat:

Cred că până în februarie o s-o vedem și pe doamna deputat, ministru al  sănătății. Pentru anul viitor, aceasta este prioritatea noastră. Dacă vă uitați, PNDL 3 cu asta începe, cu sănătate, cu educație și infrastructură. Avem spitalele regionale și cel republican pe primul loc, dar nu trebuie să uităm nici de spitalele locale, pentru că Giurgiu nu beneficiază nici de spital regional și atunci trebuie să ne îndreptăm atenția către Spitalul din Giurgiu”, a mai spus Niculae Bădălău.

Elena Dinu, medic de familie,  a fost până la alegerea sa ca deputat, manager al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, coordonând o perioadă, activitatea Serviciului Județean de Ambulanță, iar înainte de aceasta , timp de un an, a condus ca manager, Spitalului Județean de Urgență Călărași.

(Jurnal)