Președintele CJ, Dumitru Beianu, a făcut o vizită la drumul județean Giurgiu – Putineiu, pentru a urmări stadiul lucrărilor de plombare (VIDEO)

0
662

Cu trei zile în urmă Președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, a făcut o vizită în teren, pe Drumul Județean 504, între localitățile Putineiu și Giurgiu unde s-a interesat de starea lucrărilor de plombare de aici – ne preciza directorul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic Giurgiu, Daniel Cărpușor.

Reprezentanții Direcției Județene de Drumuri au realizat pe  acest drum lucrări de plombare cu mixtură stocabilă, după cum ne spunea directorul Direcției. 
Măsura este una provizorie, sectorul de drum urmând să intre în proces de reparații capitale în perioada următoare – mai spunea directorul Cărpușor.

Există două variante pentru realizarea acestui sector de drum. Prima variantă ar fi realizarea acestuia prin finanțare europeană, printr-un proiect care va lega Giurgiu de localitatea Alexandria (jud. Teleorman). A doua variantă este aceea de a fi executate reparații capitale, prin turnarea unui nou covor asfaltic, cu utilajele proprii ale Direcției de Transport – menționa directorul Direcției.

(Jurnal)