Președintele CECCAR Giurgiu , Mariana Mitrea, a fost înlocuită cu Florin Ghinea

0
472

CECCAR7 

          În data de 26 februarie, în Sala mare a Centrului Cultural Local ”Ion Vinea” din Giurgiu, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R.) – filiala Giurgiu – a organizat Adunarea generală anuală de dare de seamă și alegeri pentru ocuparea unei funcții în Consiliul filialei, dar și prezentarea noului președinte ales al filialei, după ce mandatul vechiului președinte a expirat.

          De asemenea, a fost aprobat Programul de activitate și bugetul de venituri și cheltuieli pe anul în curs și au fost desemnate persoanele care vor reprezenta filiala la Conferința Națională.

          La eveniment au participat aproape 100 de membri C.E.C.C.A.R. – filiala Giurgiu -, dintre care 19 sunt contabili autorizați, iar restul experți contabili.

          Cu acest prilej, vechiul președinte al filialei, Mariana Mitrea, a declarat pentru publicația noastră: În acești patru ani de mandat am încercat să reprezint cât mai bine filiala și interesele membrilor în mediul de afaceri giurgiuvean, iar prin întâlnirile organizate am încercat să determin o conștientizare mai accentuată a importanței profesiei contabile în rândul agenților economici. Scopul meu principal a fost să apăr interesele membrilor C.E.C.C.A.R., pentru că și eu sunt membră a filialei. Noului președinte îi doresc multă sănătate, mult succes și să îmi urmeze exemplul.

          La rândul său, proaspătul președinte al C.E.C.C.A.R. – filiala Giurgiu, Florin Ghinea, ne-a prezentat obiectivele domniei sale în noua sa calitate de lider al Corpului: Îmi doresc și voi face tot posibilul pentru o mai bună colaborare cu instituțiile publice și locale, în special cu Tribunalul, Judecătoria, Parchetul și Administrația Financiară; o mai mare recunoaștere a importanței profesiei contabile și răspunderea cu promptitudine la solicitările membrilor filialei, cu respectarea, bineînțeles, a normelor interne ale Corpului.

          În ceea ce privește alegerile pentru ocuparea unui loc în Consiliului filialei, în urma sesiunii de vot secret, a fost desemnată câștigătoare expertul contabil Liliana Gheorghiu.

(Jurnal)