Președintele Camerei Taximetriștilor giurgiuveni solicită găsirea unei soluții urgente privind linia continuă trasată pe șoseaua București. Care este inconvenientul acesteia…

0
125

vopsea-515x550Zilele trecute am  fost abordați de către președintele Camerei Taximetriștilor giurgiuveni , Vârlan Nicolae,  care ne aducea la cunoștință o problemă pe care au reclamat-o tot mai mulți conducători auto din municipiu.

El ne spunea că odată cu trasarea liniilor de demarcație pe carosabilul șoselelor din municipiu au apărut și primele probleme. Nicolae Vârlan ne preciza  că imediat după efectuarea acestei operațiuni  au sesizat Primăriei Giurgiu faptul că linia continuă proaspăt trasată îi împiedică atât pe taximetriști cât și pe conducătorii auto locali să întoarcă pe anumite porțiuni de șosea, obligându-i să parcurgă sute de metri în plus degeaba, ceea ce le aduce prejudicii atât lor cât și  pasagerilor ce plătesc cursa .

Vârlan ne mai spunea  că la sesizarea lor primarul Municipiului a răspuns prompt rezolvând însă  deocamdată acest inconvenient doar  pe porțiunea din dreptul  Colegiului Ion Maiorescu, unde s-a revenit la linia punctată ce le permite să întoarcă autoturismul fără a face kilometri în plus, zi de zi, creând totodată și o serie de suspiciuni clienților  care se întreabă de ce taxiul în care s-au urcat trebuie să ocolească atât!

Președintele Camerei Taximetriștilor ne mai spunea că în municipiu încă mai sunt o serie  de astfel de situații și că ar fi nevoie de o regândire a acestor ”trasaje” , sugerând ca din când în când Poliția cât și Primăria Giurgiu, atunci când  au în proiect astfel de acțiuni ce îi afectează în mod direct,  să îi cheme și pe taximetriști  pentru o analiză temeinică  făcută în comun, care nu ar mai conduce la disconfort și comentarii de tot felul …

(Marian Taru)