Presa bulgară crează tensiune înaintea returului play-off-ului Ligii Campionilor, dintre Ludogoreţ şi Steaua, care va avea loc miercuri, de la ora 21:45, la Sofia. Cotidianul bulgar ”Blitz”  scria luni că meciul dintre Steaua şi Ceahlăul, din etapa a cincea a Ligii 1, încheiat cu victoria nemţenilor, scor 1-0, este bănuit că ar fi fost aranjat pentru pariuri. Concret, ziariştii bulgari scriu că multe case de pariuri au scos din ofertă opţiunea de cartonaş roşu în meci, Steaua terminând meciul în nouă jucători, după eliminările lui Filip şi Chipciu.  Potrivit ziariştilor bulgari, s-a zvonit încă de vineri că meciul ar fi fost suspect, după ce câteva case de pariuri au scos din ofertă opţiunea de a paria pe acordarea unui cartonaş roşu în acest meci. Steaua a alergat să faulteze în timpul meciului, s-a văzut că jucătorii au căutat cartonaşul roşu. Filip (minutele 58 şi 86) şi Chipciu (minutele 81 şi 93) au văzut, în cele din urmă roşu, iar Steaua a pierdut cu 1-0. Cei doi au fost deosebit de insistenţi, Chipciu chiar alerga frenetic să lovească adversarii. Până la final, Chipciu a cerşit o lovitură de pedeapsă şi a primit cartonaşul roşu pe care l-a dorit”, scriau bulgarii.

„Blitz” mai susţine că intermediarul afacerii ar fi Kostadin Hadzhiivanov, este un om de afaceri bulgar, care ar fi fost implicat în reţeaua lui Wilson Raj Perumal, singaporezul arestat pentru trucarea unor meciuri. Bulgarii mai spun că UEFA anchetează şi meciul amical dintre Steaua şi Ludogoreţ ( 2-4) din cantonamentul  Stelei din această vară, partidă la care transmisia a fost oprită la pauză la cererea părţii române.

Și tot cotidianul bulgar citat scrie că Kostadin Hadzhiivanov, un om de afaceri bulgar, fost patron al echipei de primă ligă Belasisţa Petrici, este omul care ar fi intermediat aranjarea partidei. Hadzhiivanov este căutat acum de Interpol pentru că a aranjat meciuri în toată Europa, alături de Wilson Raj Perumal, un singaporez care este acum arestat şi care a recunoscut implicarea sa în trucarea de meciuri. Potrivit unor informaţii oferite de jurnaliştii bulgari, cartierele generale ale lui Hadzhiivanov au fost Grecia, Albania şi Macedonia, dar şi în Asia, acesta fiind unul dintre principalii locotenenţi ai lui Perumal. Totodată, cetăţeanul bulgar intrase în corespondenţă şi cu Ante Sapina, un cetăţean  croat, anchetat în Germania pentru meciuri trucate, în care a fost cercetat şi Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei. Legătura dintre Hadzhiivanov şi Steaua a fost făcută de ziariştii bulgari după ce surse apropiate de Ludogoreţ au susţinut pentru ”Blitz” că omul de afaceri bulgar a fost prezent la meciul tur dintre Steaua şi campioana Bulgariei, alături de câţiva prieteni români. (Jurnal)