Premii, emoții, colinde și daruri la ultimul eveniment al anului, organizat de Cătălin Mocanu Academy

0
1004

Miercuri, 21 decembrie, Sala Polivalentă din Giurgiu a părut neîncăpătoare pentru zecile de copii echipați în costum de karate, cu căciulițe roșii în cap, dar și pentru zecile de părinți ce au ocupat până la refuz tribunele incintei sportive. Cu toții au participat la ultimul eveniment al anului, organizat de Academia Cătălin Mocanu.

195 de sportivi ai clubului giurgiuvean, însoțiți de părinți sau bunici au fost prezenți la ultimul antrenament, dar și la premierea celor mai buni sportivi ai anului.

Evenimentul a fost unul deosebit, mai ales că pe parcursul derulării acestuia a cuprins și o scurtă demonstație de karate a celor mai buni sportivi ai clubului, prezența lui Moș Crăciun, dar mai ales pentru surpriza de care a avut parte însuși Sensei, care a fost premiat de către cei mai micuți sportivi ai clubului.

Pot spune că a fost o seară reușită, atât pentru sportivi, părinți, dar și pentru Moș Crăciun care nu a uitat să poposească preț de o oră și să le ofere daruri micuților sportivi.

Statistic vorbind, anul 2022 a fost un an foarte reușit din punct de vedere competițional, academia participând la 11 competiții dintre care 6 naționale și 5 internaționale.
La cele 6 concursuri naționale, s-au obținut un total de 100 medalii de aur, 60 medalii de argint și 42 medalii de bronz.

La concursurile internaționale s-au obținut un total de:
– 20 medalii AUR
– 19 medalii ARGINT
– 25 medalii de BRONZ.

Sensei Cătălin Mocanu mi-a declarat mândru de reușitele elevilor săi: „Avem anul acesta 8 campioni balcanici, 7 vicecampioni balcanici și 7 medaliați cu bronz. La nivel european avem 2 vicecampioni europeni și 2 medaliați cu bronz, iar la nivel mondial am reușit să obținem 5 medalii de bronz.

Toate acestea ne fac clubul cu cele mai multe performanțe din țară la nivel balcanic, european și mondial”.

 

Tot cu această ocazie, Sensei a mulțumit tuturor părinților pentru susținerea copiilor, dar și sportivilor, mai ales că acest sport este considerat unul dintre cele mai dure sporturi de contact, și că de cele mai multe ori participarea și experinența în sine sunt mai importante ca un premiu obținut.

Le dorim și noi un an mai bun pe toate planurile și să reprezinte în continuare clubul și culorile naționale cu mândrie la viitoarele competiții.

La mulți ani, copii!

La mulți ani, Sensei!

OSU!

(Ana Magheru)