dan_sova_cu_victor_ponta_94018300FOTO: Dan Șova ”trage piciorul” după el , colaborarea cu premierul putând duce la încă un mare scandal politic, ce confirmă marea corupție care a cuprins ”La famiglia” social democrată din România.

Premierul Victor Ponta s-a prezentat vineri dimineața la DNA, iar procurorii au anunțat printr-un comunicat oficial ca „au dispus efectuarea urmăririi penale fata de Ponta Victor-Viorel”. Procurorii DNA îl acuză pe Ponta de următoarele infracțiuni: falsă în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni); complicitate la evaziune fiscala în formă continuată; spălarea banilor.

De asemenea, „procurorii au constatat ca se impune continuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel și sub aspectul săvârșirii a trei infractiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată (două acte materiale) fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru al României„.

În comunicatul DNA se mai arată că procurorul șef al DNA inițiază procedura de sesizare a Camerei Deputaților, pentru formularea cererilor de efectuare a urmaririi penale față de Ponta Victor-Viorel ( deputat), care în perioada în care se presupune că a savârșit infracțiunile de conflict de interese a îndeplinit funcția de prim-ministru. Președintele Iohannis i-a cerut premierului demisia, dar Ponta a anunțat că nu va demisiona din fruntea Guvernului. Ca urmare, soarta lui Ponta ca premier e acum la mâna deputaților.

1 COMENTARIU

  1. Alinuța -Alinuța, Cea-Cu -Gurița -Ca-Piersicuta,zice că vrea alegeri anticipate cu un an înainte de cele la termen.Poate are ea niște bani pusi deoparte de când avea cabinet de avocatură care derula același tip de contracte de asistență juridică,precum cele patru care este acuzat Șova.
    Musiu Blaga Buldogul cheamă bucureștenii să facă cică lanț uman în jurul parlamentului în ziua moțiunii de cenzură.El crede că bucureștenii au uitat prăpădul pe care l-au făcut pe vremea regimului Băsescu -Boc,și că nu observă faptul că în afară de Udreasca,DNA n-a luat pe niciunul la întrebări.
    Parcă a dispărut din peisaj personajul care face turul televiziunilor și repetă ca ăla micu’ :”Vleau să fiu plim-ministlu,vleau să fiu plim-ministlu!”
    Dar mai este cineva care zice, ” vreau partidul meu,vreau guvernul meu,vreau parlamentul meu,și poate în gând,vreau România mea!”Și dacă sunt milioane de români care au altă părere,cine ii împacă,în loc să -i învrăjbească?
    Nu are cine,din moment ce suntem din țara meșterului Manole,dărâmăm noaptea ce am construit ziua,și o luăm de la capăt.Punct și de la capăt!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.