Jurnal Giurgiuvean

„Premianții” la strâns semnături, recompensați de conducerea ALDE Giurgiu

Trei echipe ale organizației municipale de tineret a ALDE Giurgiu s-au „luptat”, în perioada strângerii semnăturilor pentru candidatura lui Mircea Diaconu (independent susținut la președinție de ALDE și Pro România), pentru a obține cel mai mare număr de semnături.
Echipele au fost amplasate la cele trei corturi special amenajate în acest sens pe raza municipiului: în Piața Centrală (în apropierea Colegiului Național „Ion Maiorescu”), în Parcul Mihai Viteazul și la intersecția străzilor Tineretului cu București.
„Am avut, pentru municipiu, un target de 4.000 de semnături, dar am reușit strângerea a 4.400 de semnături de susținere a candidaturii domnului Mircea Diaconu”, declara, într-o recentă conferință de presă, președintele organizației municipale ALDE, Silviu Dumitrescu.
„Așa cum era de așteptat, cel mai mare număr de semnături – la corturi – a fost obținut de echipa amplasată în zona Centrală a municipiului, unde 350 de giurgiuveni s-au oprit pentru a ne da semnătura de susținere. Fiind o reală competiție între cele trei corturi, normal că există și premii. Astfel, câștigătorii vor petrece un week end la munte, oferit de organizația județeană ALDE, drept recompensă pentru munca lor.”, a mai precizat liderul organizației municipale ALDE.
(Jurnal)

Exit mobile version