***Salariaţii vor trebui să aleagă între două prosuse expirate şi unul ce trebuie testat pe piaţă

După mai multe runde de negocieri la nivelul USL Giurgiu, în cursa pentru ocuparea postului de director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Fluviale (CN APDF) Giurgiu erau vehiculate  cinci nume: Gheorghe Spoială ( binecunoscut om de afaceri, penelist notoriu), doi foşti directori generali ai Companiei, este vorba de Cristian Nemţescu şi Silviu Munteanu, apoi Matei Cristian (actualul director general al companiei), şi în sfârşit  Marcel Burducea, un venetic  apărut meteoric de prin Turnu Severin.

După ce Gheorghe Spoială nu a mai apărut în peisaj nici măcar la depunerea dosarelor, şi retragerea  aşteptată (băieţii ştiu de ce!), a lui Cristian Nemţescu, numărul candidaţilor s-a redus la doar trei: Silviu Munteanu de care foştii săi colegi spun că deşi are sclipiri, ele nu-i aduc şi doza aceea de autoritate de care este nevoie într-o astfel de instituţie; Cristian Burducea – un doctor  în agornomie, de care am aflat, pe surse, că ar fi plecat din SNIF Oltenia din cauza unui proces penal cu cântec şi  Cristian Matei – care aşa cum ne-a demonstrat în puţinul timp pe care l-a avut la dispoziţie, pentru a asigura aşa zisul interimat de director general , a demonstrat că ar putea  fi un lidership cu vocaţie, de care Compania are atâta nevoie, după ce talazurile politicii au aruncat-o de pe un mal pe altul,  văduvită de un manager autentic. Întrebaţi ce părere au despre şansa celor trei, câţiva dintre salariaţii CN APDF ne-au spus că sunt puşi „să aleagă din două produse expirate (n.a.- aluzie probabil la Silviu Munteanu şi Cristian Burducea) şi unul ce trebuie testat pe piaţă.” Şi pentru că tot vorbeam   de politică probabil că tot ea va fi cea care va decide în cele din urmă ciine va deveni foarte curând director general al acestei Companii.

JGR

5 COMENTARII

  1. CRISTIAN MATEI A PUS CNAPDF SA GIURGIU PE BUTUCI IN SCURTUL TIMP CAT NU A CONDUS DE FAPT, CU NAVETA ZILNIC PE BANII SI MASINA COMPANIEI ,BUCURESTI – GIURGIU ,TREBUIE SA SE AUTOSESIZEZE CURTEA DE CONTURI , POLITIA ECONOMICA SI CELELALTE INSTITUTII ALE STATULUI, POATE SILVIU MUNTEANU E O SOLUTIE, IN REST NU MA PRONUNT, DESII MARCEL BURDUCEA AM AFLAT CA A FOST INGINER SEF LA CNAPDF SA SI MULTI SE TEM DE EL PT CA E UN OM CORECT SI PE MULTI IAR GASI CU BUBE DIN ACTUALA CODUCERE, IN REST BINE CA ATI SCAPAT DE NEMTESCU

  2. Indiferent de ce se spune,cu bune sau rele intentii,Munteanu Silviu este, de departe cel mai capabil sa conduca C.N.A.P.D.F. S.A Giurgiu. Sincer,cei care insinueaza ca n-ar avea acea doza de autoritate,se inseala amarnic si asta,pentru simplu fapt ca-i ingrozeste caracterul extraordinar de frumos al acestui om,educatia de exceptie pe care o are si multe altele. Problema celor care n-au inteles calitatile lui Silviu Munteanu,este aceea ca au fost prea mult timp condusi de oameni cu un caracter urat, de zbiri,de semianalfabeti,de politruci de doi lei si s-au obisnuit cu asa-zisa autoritate a acestora,crezand ca e ceva normal. Parerea mea,este ca a venit timpul sa punem oameni competenti sa ne conduca,oameni in care sa ne regasim ca si calitati,asigurandu-ne ca vom fi bine reprezentati. SI,mai e ceva:Silviu Munteanu este curat din punct de vedere legal si nu numai si asta ii sperie pe multi! Succes!

  3. Compania respectiva traieste din taxare asa incat nu vad ce mare manager trebuie sa fii , ca sa „tai bilete”.Mai de mult a fost director unul Burcea absolvent al ” scolii de presedinti ” de la institul de marina ,un analfabet care a crapat in bratele babetei Piskolti Raisa pe un stadion din Paris plecat in „delegatie”.A mai fost un imbecil care a terminat aceeasi „scoala”,unul Isan Emil Alexandru urmat de un zbanghiu, unul Ofiteru Danut „ziarist ” de exceptie al Giurgiului…A aparut Matei asta care de profesie „jurist” a completat biroul de juristi de la APDF (al 9-lea)…Face parte din cei 1000000 de juristi din romania…