pompieriWeekend-ul trecut  a debutat pentru pompierii ISU Giurgiu cu un incendiu produs la un coş de fum, în data de 4 martie, la ora 19:44. El a izbucnit  în localitatea Bolintin Deal. Pentru stingerea lui a acţionat Detaşamentul de pompieri Bolintin Deal cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Au ars 30 de kg de material textil.  Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic.

A doua zi (5 martie), la ora 03:26, dimineața, în municipiul Giurgiu, într-un alt incendiu au ars 2 saltele şi materiale textile. Pentru gestionarea evenimentului a acţionat Detaşamentul de pompieri Giurgiu cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis.

În incendiul produs la o locuinţă în data de 5 martie,la ora 18:38, în comuna Crevedia Mare, satul Priboiu, au ars acoperişul anexelor pe o suprafaţă de 70 mp, mobilă, un televizor, un DVD, un pat, și mai multe acte personale ale proprietarilor. La incendiu a acţionat Garda de intervenţie Roata de Jos cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă şi 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul sau scânteia.

Duminică 6 martie, la ora 14:06, în comuna Floreşti Stoeneşti, într-un alt incendiu au ars aproximativ 1000 mp de vegetaţie uscată. Aici a acţionat Detaşamentul de pompieri Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cauza probabilă a incendiului fiind o flacără…

(Jurnal)