Casele de tip familial din municipiul Giurgiu au fost dotate cu mobilier nou şi aparatură electrocasnică datorită sprijinului oferit de firmele POLL CHIMIC SA, WIEE ROMÂNIA şi WIROM GAS S.A. Aceste firme au fost printre puţinele care au răspuns solicitării DGASPC şi şi-au exprimat disponibilitatea de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă din casele de tip familial destinate copiilor instituţionalizaţi.

Firma POLL CHIMIC SA a sponsorizat DGASPC Giurgiu prin achiziţionarea de aparatură electrocasnică (televizoare, cuptoare cu microunde, fier de călcat, aragaz, maşină de spălat), obiecte de mobilier (paturi) şi pompe de combustibil. De asemenea, firma POLL Chimic a donat produse alimentare pentru Crăciun şi Anul Nou, valoarea totală a bunurilor achiziţionate fiind de 2000 lei. Sponsorizări similare au fost făcute de firmele WIE România şi WIROM GAS SA.

În acest sens, în luna decembrie 2009, la Palatul Ghica din Bucurşti conducerea DGASPC Giurgiu a fost invitată pentru ai se oferi, într-un cadru festiv, suma de 10.000 euro. Aceşti bani au fost folosiţi de asemenea pentru dotarea caselor de tip familial din municipiul Giurgiu. Astfel, au fost achiziţionate obiecte de mobilier (dulapuri, paturi), lenjerii de pat, precum şi aparatură electrocasnică (aspiratoare, mixere, boilere, maşini uscat rufe). „Dorim să mulţumim în mod public POLL CHIMIC SA, WIEE ROMÂNIA şi Wirom SA pentru sprijinul acordat copiilor din structurile rezidenţiale aflate în subordinea DGASPC Giurgiu. Gesturile caritabile merită întreaga noastră admiraţie, odată că dovedesc un profund caracter umanist şi apoi pentru că, iată, sunt atât de singulare”, a declarat directorul DGASPC Giurgiu, Adelina Voicu.

Biroul de presă al DGASPC Giurgiu