cer   În perioada 8 – 10 ianuarie 2016, poliţiştii locali au acţionat pe raza municipiului Giurgiu, conform competenţelor ce le revin, desfăşurând activităţi preventive prin patrulări mobile şi pedestre succesive, îndeosebi, pe Str. Tineretului, parcurile Mihai Viteazul, Elevului, Alei, străzile pietonale Mircea cel Bătrân şi Gării privind asigurarea măsurilor de ordine publică, cât şi pază şi integritate a bunurilor aparţinând domeniului public.

   Unul dintre evenimentele pe care  echipa de intervenţie a evitat-0 a fost cea din  data de 10 ianuarie,  de  pe Podul Bizet, când un bărbat a fost împiedicat să se sinucidă , după cum declara. El a fost găsit și recuperat de pe  gheaţa  subţire a canalului, eveniment despre care publicația noastră a scris zilele trecute… 

            În ceea ce priveşte aplicarea prevederilor legale, referitoare la staţionarea şi oprirea autovehiculelor,pe raza municipiului ( cuprinse în O.U.G. nr. 195/2002 şi Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr. 195/2006, privind circulaţia pe drumurile publice),  poliţiştii  locali din cadrul Compartimentului de Siguranţă Rutieră, au acţionat pe raza municipiului, aplicând sancţiuni pentru nerespectarea legislaţiei în vigoare.

            Direcţia Poliţiei Locale a aplicat în această perioadă, un număr de 13 amenzi contravenţionale persoanelor fizice ce au apelat la mila publicului, cerșind în mod repetat, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, plimbarea câinilor de talie mare fără lesă şi botniţă și deranjarea ordinii şi liniştii publice.  Suma totală a acestor sancțiuni a fost de aproximativ 2.300 de lei.

(Jurnal)

 

 

 

1 COMENTARIU