Minora dată de polițiștii giurgiuveni în urmărire generală, dispărută cu mai bine de o săptămână în urmă de la domiciliul celor ce o aveau în îngrijire, a fost găsită tocmai în județul Dîmbovița. Tânăra a fost se pare ”victima” unei povești de iubire! 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu au depistat-o pe CÎINARU MARINELA, de 17 ani, minora dispărută, plecată voluntar, în data de 11 februarie, de la domiciliul persoanei ce o avea în supraveghere, creştere şi educare.

În urma cercetărilor poliţiştii Compartimentului Urmăriri, de pe raza municipiului Giurgiu şi a comunei Stăneşti, au obţinut mai multe date şi indicii care au condus la ipoteza că minora s-ar afla pe raza comunei Vlădeni, judeţul Dâmboviţa, la părinţii unui tânăr cu care aceasta avea o relaţie de prietenie mai veche. În colaborare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, a fost identificată locaţia la care se afla minora. În  data de 18 februarie tânăra Marinela  a fost preluată de poliţiştii Compartimentului Urmăriri de la I.P.J. Giurgiu şi predată reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi de Protecţie a Copilului Giurgiu. În urma cercetărilor , poliţiştii au stabilit și faptul că că pe toată această perioadă  minora nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţiştii mulţumesc pe această cale reprezentanţilor mass-media, care prin mediatizarea cazului au făcut mai uşoară depistarea persoanei dispărute. (Jurnal PRESS)