Polițiștii din Bolintin Vale continuă ”războiul” declarat comerțului ilicit din târgul localității…

0
174

targul-de-la-Bolintin   

 Duminică 3 aprilie, între orele 06.00-11.00 polițiști din cadrul Poliției orașului Bolintin Vale și jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu – Detașamentul Bolintin Vale au executat o acțiune în Târgul săptămânal din orașul Bolintin Vale pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea fluenței traficului rutier.

            Cu ocazia activităților specifice polițiștii au legitimat peste 30 de persoane, au verificat și controlat 20 de autovehicule, fiind aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.530 lei.

Opt dintre contravențiile aplicate au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, două pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite iar două au privit încălcări ale Legii nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

(Jurnal)