Amaterialdb_vama-stanca-11stăzi dimineață (22 ianuarie), în jurul miezului nopții (ora 00.30), la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, la volanul unui autocar care efectua curse pe ruta Turcia – România.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în cala autocarului 138 perechi de încălţăminte sport şi 227 flacoane de parfum, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bunurile aparţin cetăţeanului român Paul C., în vârstă de 44 de ani, pasager în autocar. Bărbatul a declarat că a preluat bunurile de la un cetăţean turc din Istanbul, urmând a le transporta în Bucureşti, în schimbul sumei de 300 dolari.

         Bunurile, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 64.41
0 lei, au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

(Jurnal)

2 COMENTARII