IMG_0007

                Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascuns în compartimentul marfă al unei autoutilitare, un cetăţean român care intenţiona astfel să iasă ilegal din ţară…

          În data de 21 martie,  ora 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, la volanul unui microbuz, care transporta conserve de peşte din România pentru o societate comercială din Bulgaria, cetăţeanul român Dumitru S., în vârstă de 53 de ani.

         La verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunsă în compartimentul marfă, un bărbat , de aproximativ 50 de ani.  La cercetări, s-a stabilit că persoana ascunsă se numeşte Viorel P., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Bucureşti. El a declarat că l-a rugat pe şoferul microbuzului, colegul său, să îl ascundă în compartimentul marfă pentru că a pierdut cartea de identitate, paşaportul a expirat şi dorea să rezolve o problemă urgentă de serviciu în Bulgaria.

          Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză şi le-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la trecere frauduloasă a frontierei de stat.

(Jurnal)