Polițiștii au prins doi indivizi ce se sustrăseseră de la pedeapsa cu închisoarea . De unde sunt cei doi, și pentru ce au fost condamnați…

0
153

talharie-001Joi  10 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale de la I.P.J. Giurgiu cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 8 Roata de Jos și nr. 2 Comana, au organizat pe raza județului Giurgiu o acțiune  în comunele Vânătorii Mici și Colibași pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii sau care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

            Cu ocazia activităților desfășurate în zona Bolintin Vale polițiștii au depistat și reținut pe S. M., un tânăr de 33 ani, din comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu, care poseda Mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Bolintin Vale, fiind condamnat la  un an și opt luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

            În localitatea Colibași, polițiștii au reținut pe I.P., un bărbat de 42 ani, din comuna Colibași, care poseda Mandat de executare a pedepsei închisorii  emis de către Judecătoria Giurgiu, fiind condamnat la un an și opt luni închisoare tot pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației, în mod repetat.

            Persoanele depistate au fost conduse de polițiștii Compartimentului Urmăriri la sediul S.I.C. – I.P.J. Giurgiu în vederea întocmirii documentelor necesare încarcerării, ulterior fiind depuși la Penitenciarul Giurgiu.

(Jurnal)