Polițist, ajutor de șef de post în comuna Găiseni, găsit împușcat în cap, pe marginea drumului!

0
714

Astăzi, 26 noiembrie 2020, ora 13.10, ofițerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la ieșirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o mașină, se află o persoană plină de sânge.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin care, au constatat că pe D.C. 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului.

Polițistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anului 2017, în funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu.

Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26.07.2017.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Vom reveni cu amănunte.

(Jurnal)