Bătrână, distrată și un pic băută… 

Luni 26 mai, pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, F. L. M., de 26 ani, din Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul a accidentat-o pe M. Elena, de 64 ani, din Giurgiu, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără a se asigura.

Accidentul s-a  soldat cu rănirea uşoară a bătrânei care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale şi efectuării de investigaţii. Testul cu aparatul etilotest a confirmat faptul  că în timp ce conducătorul autoturismului era treaz, femeia consumase băuturi alcoolice  ( 0,07 mg/l alcool pur în aerul respirat).

În aceeași zi la ora 13.10, pe strada Grand din comuna Oinacu, S. M. L., o tânără de de 24 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul nu a adaptat viteza în raport cu condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a accidentat-o pe minora D. C. M., de 10 ani, din comuna Oinacu, care se deplasa din direcţie opusă pe partea dreaptă a drumului.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi ulterior la Spitalul Bagdasar din municipiul Bucureşti, pentru efectuarea de investigaţii. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în primul caz și în al doilea poliţiştii Biroului Rutier Giurgiu efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.(JGR)