iliescu-lucian-by-abagiu-catalin ILIESCU: ”Ce vreți băi fraților, într-o zi trebuiau să ajungă și la mine…!

 

Așa cum ați aflat probabil, astăzi dimineață, la Giurgiu s-a întâmplat ceea ce giurgiuvenii așteptau de multă vrem: Deconspirarea afacerilor, fără număr, ale fostului primar al orașului, Lucian ILIESCU. În acest scop DNA-ul au făcut mai întâi Percheziţii la Consiliul Local Giurgiu. Procurorii verifică  deocamdată achiziţiile făcute pentru modernizarea Pieţei Centrale din Giurgiu, obiectiv despre care cu ceva timp în urmă publicația noastră scria că unul din băieții ex-primarului Iliescu ( deținătorul de drept al acesteia , cum spun apropiații)  ar fi scos-o la vânzare pe OLX.ro, un site de vânzări gratuite ( Ce vreți, nu are lumea bani!) Evident  că în speța de față sunt vizate afacerile fostului primar Lucian Iliescu.

Conform comunicatului DNA, Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție ( Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție), efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de serviciu, comise în perioada 2010-2012.

În acest scop sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în municipiul București și județele Giurgiu și Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, se mai arată în comunicat.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Conform mai multor surse din presă și televiziune ,  ținta procurorilor este primarul Lucian Iliescu,  senator PNL, faptele fiind comise în timpul ultimului mandate al acestuia. El ar putea fi chemat la sediul DNA pentru audieri și poate fi pus sub urmărire penală.

Vă reamintim că doar cu puțin timp  în urmă scriam despre rechinii cei mari ce se zvârcolesc ca peștele pe uscat în ”Beciul Domnesc” (porecla dată  Arestului Poliției Capitalei). Vă precizam atunci  că nu va trece mult î și  lațul se va strânge în jurul gâtului unor foști sau actuali oligarhi din județele țării. Iată, se pare că a venit și rândul municipiului nostru. Evident, acțiunile se desfășoară pe baza  unor denunțuri  ( mai noi sau mai vechi), sosite pe adresa DNA.

(Jurnal) 

 

 

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.