Jurnal Giurgiuvean

Pentru ce sunt cercetați de polițiști patru tineri din Giurgiu

Polițiștii efectuează cercetări față de două persoane depistate conducând autovehicule pe drumurile publice, fără să posede permis de conducere, precum și față de proprietarii vehiculelor care le-au încredințat în vederea conducerii pe drumurile publice, deși cunoșteau că acestea nu posedă permis.

 Marți, 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul  Poliției Orașului Mihăilești au depistat un tânăr în vârstă de 33 ani, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, care conducea un autoturism pe Drumul Național 6, în orașul Mihăilești, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au stabilit că autoturismul i-a fost încredințat pentru conducere de un alt tânăr, de 24 ani, din comuna Letca Nouă.

Tot în ziua de 21.11.2017, polițiștii au depistat o minoră de 15 ani, din comuna Toporu, județul Giurgiu, care conducea un autoturism pe strada Lalelelor, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține fratelui minorei, în vârstă de 20 ani, din aceeași localitate, care se afla în autoturism în momentul opririi și care a l-a încredințat pentru a fi condus deși aceasta este minoră.

Polițiștii au întocmit două dosare penale în care se efectuează cercetări față de persoanele depistate sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor  de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere și față de proprietarii vehiculelor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

Exit mobile version