Pentru câteva ore, duminică noaptea, cartierul Tineretului a fost cufundat în Beznă!

2
952

 

       Foto : Arhivă – Cartier Tineretului

  În noaptea de  9 spre 10 decembrie, giurgiuvenii din cartierul Tineretului  au rămas pentru câteva ore cufundați într-o beznă totală ,  în ceea ce privește iluminatul stradal.   

   În urma sesizărilor primite de noi  la redacție, a doua zi, am solicitat o explicație din partea societății  „Giurgiu Servicii Publice” (GSP) cea care administrează acest serviciu. Un salariat al echipei de Intervenții ne-a confirmat faptul că duminică spre luni a avut loc o defecțiune, ce a fost remediată mai greu, în aproximativ 2 ore.

 Conform declarației aceluiași reprezentant GSP, cauza defecțiunii a fost „ceasul declanșator ” al sistemului de iluminat.  El ne-a mai spus că aceste „incidente” nu pot fi din păcate prevenite, ci doar rezolvate  la scurt timp după apariția lor.

   Referitor la sistemul „Beculețelor de Crăciun”  ce împodobesc în această perioadă străzile municipiului, am aflat că ele funcționează la parametrii normali, dar că în unele părți ale Municipiului, cum ar fi parcurile din zona Spitalului Județean Giurgiu,  o parte dintre ele au fost smulse sau rupte de unii cetățeni rău intenționați sau de adolescenți, din teribilism …

Leonardo Balaban

 

2 COMENTARII