pompieri-giurgiuÎn baza calendarului de activități din cadrul proiectului LOT 2 privind ,,Exerciții pentru module de protecție civilă, echipe de suport și asistență tehnică și echipe de protecție civilă ale Uniunii Europene”, I.G.S.U. împreună cu consorțiul format din CN APELL România (fundația Centrul Național APELL pentru Managementul Dezastrlor), lider de proiect, Directoratul General pentru Siguranța la Incendii și Protecție Civilă Bulgaria și Serviciul de Salvare din Estonia, urmează să organizeze în perioada 19 – 22 mai 2016, ,,Exercițiul în teren pentru module de protecție civilă pentru gestionarea inundațiilor”.

Alături de delegația României vor participa echipe din Suedia, Letonia și Echipa de protecție civilă a U.E.
I.S.U. Giurgiu va participa la acest exercițiu cu un modul de pompare de mare capacitate format din tehnică și personal propriu sub conducerea Prim adjunctului Inspectorului Șef, domnul col. Stancu Marius.
Pe această cale vă invităm în data de 13.05.2016 începând cu ora 12:00 la sediul Detașamentului de Pompieri Giurgiu pentru a vă prezenta tehnica și echipa din cadrul I.S.U. Giurgiu care va reprezenta România la acest exercițiu.

(Jurnal)