bataia-se-invata-la-scoala-elev-de-11-ani-din-vaslui-cercetat-de-politisti-dupa-ce-i-ar-fi-rupt-248116În urma scandalului provocat de către elevul de clasa a IX-a din Colegiul Ion Maiorescu , ce a postat un anunț la care a anexat o poză a profesoarei sale de română , sugerând intenția de a o vinde , s-au iscat o serie de comentarii mai ales în rândul părinților și copiilor din municipiu. 

Întrebat ce părere are despre acest incident, inspectorul general, prof. Gigi Oprișan ne-a declarat că minorul nu este atât de vinovat pe cât pare. El ne-a mai spus că isprava sa se datorează unor colegi mai mari ca vârstă care l-ar fi provocat să facă acest gest fără însă să îi și explice la ce riscuri se expune .

Gigi  Oprișan ne mai spunea că deocamdată cazul este în dezbaterea Inspectoratului Școlar Giurgiu și că transferul de care se vorbea nu s-a efectuat încă. Inspectorul șef ne spunea că  minorul trece printr-o situație dramatică în acest moment nicio școală din municipiu nedorind să-l mai primească, deși elevul merge în fiecare zi la cursuri alături de colegii săi, probabil realizând abia acum gravitatea abaterii comise…

(Jurnal) 

1 COMENTARIU