s560x316_copil

      Confiorm unui comunicat primit la redacție ,  în primele zile ale  săptămânii, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Locală împreună cu Poliţia Română, au fost depistate  4 persoane, ce au fost declarate dispărute, dintre care 3 minori.

Luni  11 ianuarie,  în jurul orei 2030, agentul de securitate din cadrul Poliţiei Locale, ce îşi exercita atribuţiile de serviciu în Parcul Mihai Viteazul, a identificat un minor declarat dispărut doar cu câteva ore înainte. El a fost  predat organelor de poliţie, în vederea continuării cercetărilor. A doua zi, în data de 12 ianuarie,  a fost  găsită de către agenții Poliției Municipale  o femeie  în vârstă de 48 de ani, și ea dată dispărută… 

Miercuri, 13 ianuarie, pe raza municipiului Giurgiu, a fost declanşantă procedura specifică unor astfel de situaţii, fiind căutate două minore, în vârstă de 16 ani, ce erau instituţionalizate într-o casă de tip familial. În cele din urmă ele au fost identificate de către poliţiştii locali aflaţi , undeva  pe Str. Pictor Grigorescu din municipiu. Tinerele  nu prezentau urme de agresiune fizică. Ele au fost  predate organelor de poliţie.

            Tot în această perioadă, pe linia siguranţei rutiere, agenţii poliţiei locale au acţionat în ceea ce priveşte staţionarea şi oprirea neregulamentară, aplicând un număr de 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2800 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

CONDUCEREA DIRECŢIEI POLIŢIEI