Am candidat până acum de patru ori şi de fiecare dată am câştigat alegerile pentru Primăria Giurgiu, a spus Lucian Iliescu în conferinţa sa săptămânală de presă. Candidez şi acum, în 2012, poate fi o candidatură pentru un ultim mandat de primar – o spun pentru prima dată. Candidez pentru al cincilea mandat deoarece acum ne aflăm într-un moment de vârf al liberalismului. Am dorit să ajungem la guvernare, şi am ajuns. De acum mai am un sigur gând mare să ajungă domnul Crin Antonescu preşedintele ţării. După 16 ani de mandat ca primar, recunoaşte Lucian Iliescu, apar în munca ta şi probleme mai grele-apar erodări. Nu toată lumea te înţelege, deşi vede implementate proiectele tale: Strada Gării; Piaţa Centrală; aducţiunea de gaze naturale; CET-ul pe gaze; noua reţea de canalizare care pregăteşte oraşul ca timp de 50 de ani să nu mai aibă probleme cu apa pluvială şi staţia de epurare; Groapa ecologică; Ateneul Nicolae Bălănescu; străzile asfaltate-giurgiuvenii ştiu câte erau pe vremuri şi câte sunt asfaltate acum; Voestalpine şi noul Siloz de cereale de pe Dunăre etc. Toate aceste sunt doar câteva, sunt un început şi voi continua să realizez lucruri bune pentru oameni.

Când vii în faţa oamenilor să spui mai întâi ce ai făcut şi… Am spus întotdeauna că voi face ceva şi am făcut, am realizat multe proiecte mari pentru giurgiuveni, spune Lucian Iliescu. De aceea spun că atunci când vii în faţa oamenilor să le ceri votul trebuie să le spui mai întâi ce ai făcut. Eu doresc să avem oameni la Giurgiu care să producă, comercianţi care să câştige bani, oameni care să muncească şi astfel să le crească nivelul de trai. Doresc să fac o Universitate la Giurgiu, vis-a-vis de Spitalul Judeţean. Sper să conving Jandarmeria să se mute în sediul Poliţiei de Frontieră şi să realizăm o universitate modernă, cu specific agricol, ca să putem dezvolta şi partea economică a judeţului şi a ţării. Doresc să fac un patinoar artificial la Giurgiu, este un vis mai vechi, spunea Lucian Iliescu, şi acum este posibil de realizat. În spaţiul de la Căsuţe, vis-a-vis de spitalul Judeţean, în acel pătrat copii vor putea patina pe timpul iernii, dar şi al verii deoarece există o suprafaţă din plastic care îţi permite să mergi cu patinele pe ia şi vara. Dacă realizez patinoarul, atunci şi acele căsuţe vor deveni funcţionale tot anul, deoarece comercianţi din toată ţara şi-ar putea desface produsele aici. Trebuie ca în acest nou mandat de primar să termin şi investiţia pe care am început-o la Gara Giurgiu-Oraş şi să realizez un pasaj pietonal pe Strada Gloriei ca să desfiinţăm barierele CFR şi să modernizăm Gara Giurgiu- Nord. Acestea, conchidea Lucian Iliescu, sunt motive pentru care mă prezint în faţa alegătorilor, am ce să le arăt, sunt curios să văd ce le vor spune ceilalţi contracandidaţi.

Heliade CĂLIN

3 COMENTARII

  1. a uitat sa spuna de apa calda si caldura pe strada Tineretului nu este de anii buni,Sunt tantari la greu ,spitalul arata groaznic in interior sa numai vorbim de Policlinica din Giurgiu arata in interior precum grajdul de animale .Iarna zapada pe strazile orasului Giurgiu de nu se poate circula gropi pe sos Oinacu la greu .In Giurgiu nu vezi decat politie din 5 m in 5 m doar atat . realizari domnule primar apa calda si caldura pe str Tineretului lipsesc de anii buni tantarii avem de nu putem sa dormim fara sa dam cu sprei .

  2. unde sunt investitorii in Giurgiu? Nu sunt?!
    Exista vreun loc de joaca pentru copiii din oras? vreun topogan, un leagan, ceva? Nu?!
    Giurgiu este plin de maidanezi, gropi, tantari si camatari. Sau ma insel?!
    Votati-l pe Iliescu pentru a avea certitudinea ca Giurgiu e definitiv incremenit in propria sa mizerie!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.