Pacientul ce s-a sinucis în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, vorbea des cu familia, prin telefon…

0
2721

Sinuciderea pacientului de 57 de ani, săptămâna trecută (9 martie) , în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, ridică mari semne de întrebare  în rândul organelor de anchetă,în privința motivelor ce l-au determinat pe acesta să ajungă la un gest extrem…

Într-un dialog avut cu directorul Spitalului, Dragoș Chivu, acesta ne spunea că la rândul său așteaptă rezultatele anchetei aflate în desfășurare, care va lămuri contextul siniciderii acestui bolnav.

Pacientul era internat de vreo 6 zile la noi în spital.  A fost internat singur în salon…Suferea de mai multe afecțiuni. Era cooperant și nu a manifestat stări de nervozitate – ne spunea directorul SJU, Dragoș Chivu. Nu s-a arătat nicio clipă agresiv cu personalul medical din acea secție…Ținea, din câte am aflat de la cadrele medicale, legătura cu familia…vorbea des cu ei la telefon.

La rândul nostru am aflat că sinucigașul era despărțit de soție. Evident este faptul că a fost decis să își pună capăt vieții, atâta timp cât și-a înfipt briceagul de 6-7 ori în zona semitoracelui, stânga, adică în zona inimii, după cum ne-au precizat cadrele medicale ale spitalului.

Cu siguranță ancheta va  reuși să dezlege misterul morții, în acest mod sinistru, al pacientului sinucigaș…

(Jurnal)