Într-un dialog avut cu reporterii unei televiziuni fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu a fost deloc surprins de percheziţiile care au avut loc, zilele acestea, la sediul clubului Petrolul, ba mai mult, ”Oracolul din Bălcești”, așa cum i se spune, după localitatea sa de baștină, previziona faptul că vor mai exista astfel de lucruri şi la alte echipe din Liga 1, amintind în primul rând echipa celor din Brașov.

Ioan Neculaie, patronul celor de la FC Braşov, a răspuns acuzelor lui Dumitru Dragomir, spunând la DolceSport :La noi ce să caute DNA-ul, la noi nu a finanțat statul nimic.  Nu avem nici cea mai mică problemă, avem impozitele şi taxele la zi, nu ştiu ce ar putea căuta la noi. Ne finanţăm din banii de televizare şi ce mai bag eu. Echipa noastră nu a avut nici un singur contract, în 25 de ani, cu primăria sau cu statul.

În continuare, comentând evenimentele ,Mitică Dragomir a mai spus:  (…) La Braşov va fi deranj mare, se sparge treaba şi la Tîrgu Jiu la fel. Walter de ce a fugit de acolo? De deştept vă spun eu. Mai sînt şi altele, staţi liniştiţi. Vor fugi toţi finanţatorii, unii vor intra în puşcărie. Nu văd nici un viitor în fotbal. Locuri la puşcărie nu mai sînt, mă gîndesc să fac eu una… – a mai spus Dumitru Dragomir .

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.