Jurnal Giurgiuvean

Operațiunea de evacuare a gunoaielor din curtea unui cetățean din Giurgiu continuă…. de această dată, la interior!

În cursul săptămânii trecute, mai exact joi, 28 și vineri, 29 octombrie, angajați ai Giurgiu Servicii Publice, Giurgiu Servicii Locale și Rosal Group au curățat curtea giurgiuveanului care de ani buni și-a transformat curtea într-o imensă groapă de gunoi.

Acțiunea de salubrizare a fost destul de anevoioasă, deoarece cantitatea de deșeuri adunată a depășit 15,3 tone, așa cum ne-a declarat reprezentantul Rosal Group, Mimi Meclea.

Pe lângă cei 11 muncitori din cadrul Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice a fost nevoie și de un buldoexcavator, pus la dispoziție de Giurgiu Construcții Edilitare.

Acțiunea va continua și în zilele de joi, 4 noiembrie și vineri, 5 noiembrie 2021, prin igienizarea interiorului casei, respectiv în cele 3 camere pline ochi de gunoi de toate felurile.

„Din păcate va fi un proces mai greoi ca la exterior, ne declara Mimi Meclea, ținând cont de mirosul greu de suportat care se află în interiorul casei”.

Aspectul și mirosul provocate de deșeurile strânse în curtea proprietarului imobilului deveniseră greu de suportat, atât pentru vecini, cât și pentru giurgiuvenii care tranzitau zona. Bărbatul nu este la prima abatere și începuse să depoziteze gunoaiele chiar și pe domeniul public.

Se pare că proprietarul acestei case, așa cum ne declarau vecinii acestuia, se află internat la Spitalul Județean Giurgiu, fiind ridicat zilele trecute de către Ambulanță Giurgiu, din zona Lidl.

Acesta ar putea fi motivul pentru care B.C. nu și-a făcut simțită prezența în timpul în care angajații celor 3 servicii edilitare au golit curtea acestuia.

(Ana Magheru)

Exit mobile version