Nu mor caii când vor câinii

Primarii giurgiuveni care au optat pentru PSD, în urma OUG 55 , se trezesc acum că au o problemă. Odată cu instalarea la Cotroceni a noului președinte, Klaus Iohannis, conform procedurilor acesta își va desemna primul ministrul care la rândul lui va numi noul Guvern. Astfel Guvernul Ponta , cel care  promisese marea cu sarea va fi obligat să demisioneze. În acest caz demersul primarilor giurgiuveni de a trece cu de-a sila într-un partid  pe care până deunăzi nu îl agreau, devine inutil.

La fel de gratuit devine și efortul liderului Nicolae Bădălău de a-l împiedica pe președintele Vasile Mustățea să pună în practică proiectele Consiliului Județean Giurgiu , din cauza  obstrucțiilor repetate ale prefectului Nina Lavinia Crișu, cât și acela de a-l înlocui pe liderul actual al PNL Giurgiu din funcția pe care-o deține și înlocuirea acestuia cu un personaj preferat de el, conform ultimelor sale declarații de presă.

În aceeași situație deloc confortabilă sunt și cei care realizaseră majorități împotriva ACL și respectiv PNL  Giurgiu, atât în Consiliul local cât și în Consiliul județean ,  știut fiind că în foarte scurt timp ora exactă în România se va da de la Cotroceni și de la Palatul Victoriei , cu președintele Klaus Iohannis și un prim ministru  (respectiv Guvern) numit de către acesta. Situația va rămâne totuși  tensionată în continuare , social democrații împreună cu urmașii lui Voiculescu (PC) ,  UNPR-ul generalului Oprea și PLR -ull lui Călin Popescu Tăriceanu, cei ce fac majoritatea deocamdată în Parlament,  fiind  deciși să continue programul de guvernare al USL, după cum declara prim vicepremierul Liviu  Dragnea la scurt timp după aflarea rezultatelor alegerilor. (Florian TINCU)

3 COMENTARII

 1. Doamne, cu ce ti-am gresit noi de ne-ai dat asa capi de judet?
  De ce sa tragem noi ponoasele prostiei si marlaniei lor?
  Da-le , Doamne, asa cum si-au asternut, asa sa doarma!
  Care alegatori? Cu toate voturile furate, tot de kk au ajuns!
  Caci, nu au putut ei fura cat am putut noi vota!
  RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GIURGIU, judet de doi bani!!!!!!!!!!