560c183b4697c O veste proastă pentru steliștii giurgiuveni. Criza manifestată la nivelul achipei campioane Steaua a culminat cu decizia lui  Mirel Rădoi de a nu mai continua la conducerea echipei Steaua . După înfrângerea de duminică seară cu echipa giurgiuveană Astra  (0-1), el a precizat că a luat această decizie cu o zi înaintea acestui  meci de la Piteşti.

 Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că este posibil ca actualul staf, în frunte cu Dumitru Dumitriu, să continue la conducerea tehnică a echipei după demisia lui Mirel Rădoi.

Deocamdată, nu ne aşteptăm la niciun înlocuitor, o să discutăm cu staful  şi o să vedem continuarea. Avem un staf pe care îl putem folosi pe mai departe.  Când o să ajungem la Bucureşti, o să avem o discuţie, o să avem o discuţie şi mâine şi mâine se va şti exact în ce formulă o să continuăm, a spus Argăseală  colegilor din AGERPRES.

El a afirmat – conform acelorași surse – că a încercat în zadar să-l convingă pe Rădoi să nu demisioneze: „Am avut discuţii cu Mirel, cu staful, el aşa a considerat că este bine, probabil şi rezultatul din această seară a contribuit. Trebuie să-i mulţumim lui Rădoi, pentru că a făcut eforturi extraordinar de mari în această perioadă, în care aţi văzut ce condiţii de pregătire am avut, aţi văzut cât de mult a trebuit să alergăm şi inclusiv să jucăm astăzi la Piteşti. Decizia lui a rămas definitivă, chiar dacă am încercat de foarte multe ori şi am insistat ca el să nu plece”.

(Jurnal)