DSC_0050

            În data de 13 martie, ora 06.00 dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean turc, la volanul unui autocar ce efectuează curse  pe ruta Istanbul – România.

            Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport şi asupra celor 25 de pasageri, poliţiştii de frontieră au descoperit, în cala autocarului, 60 perechi de încălţăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, s-a stabilit că bunurile aparţin cetăţencei  Loredana Z., în vârstă de 43 ani, cu domiciliul în municipiul Târgovişte. Aceasta a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un centru comercial din Istanbul, urmând să le comercializeze pe raza localităţii de domiciliu.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

(Jurnal)