medicina_legala_74560500 

Conform postului de televiziune Pro TV, o tânără din  Giurgiu,  studentă  , a fost găsită ,  moartă de către părinții săi, astăzi , 5 martie în condiții suspecte.

 Dayana Ancu, în vârstă de 24 de ani a fost descoperită în camera ei de cămin, în Complexul de la   Agronomie, din București. 

 Potrivit news.ro, care citeaza surse din politie, parintii tinerei au încercat să ia legătura cu tânăra  luni seara, dar Dayana nu a răspuns la telefon. Marti dimineata, părintii  ei, îngrijorați, parcă presimțind o nenorocire au venit din Giurgiu la Bucuresti cerându-i  administratorului căminului în care aceasta stătea sa spargă ușa camerei în care locuia  fata.

Intrați în cameră aceștia au găsit -o pe tânără fără suflare. Ei  au anunțat imediat politia, care a deschis o anchetă. Cazul a fost preluat de către Biroul Morți Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la cercetarea la fața locului nu au fost descoperite urme de violență,  ușa fiind încuiată din interior. Părinții tinerei le-au declarat polițiștilor că fata lor suferea de epilepsie.

Corpul tinerei a fost transportat  la Institutul de Medicina Legală, unde se va face necropsia în urma căreia se vor stabili modul în care a survenit decesul tinerei, dacă este vorba despre un accident sau de o crimă…

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate de pierderea tinerei…Dumnezeu să o odihnească!

(Jurnal)